28 Haziran 2014 Cumartesi

Minecraft Nadiren Karşılaşabileceğiniz Yerler ve Yapılar

Cadı Kulübesi

Cadı kulübesi Minecraft'ın bataklıklarında bulabileceğiniz nadir bir yapidir . İçinde bir Cadı yaşamaktadır ve bu cadı geceleri kulübesine gelmektedir . Eğer sizi görürse çeşitli iksirler fırlatarak sizi öldürmeye çalışır . (Çok zor ölüyorlar yorlar.)



Gizli Yeraltı Tüneli

Bu yer , Minecraftta bataklık ile kış ikliminin birleştiği yerin altında bulunur . Eğer şanslı bir vakitte oradaysaniz içinde sandık olan bir vagon göreceksiniz ve içinde iksir vardır


H E R O B R İ N E

Herobrine , Steve'i sürekli rahatsız eden , yapılarını yıkan veya onu korkutan bir mobdur . Minecraft'ın eski sürümlerinde nadiren görülerek bu yaratık , yeni sürümlerde olmamasıyla beraber sadece kodlarla oyuna enjekte edilebilmektedir.





         Herobrine Kimdir : 
http://minecrafthakkindabilgiler.blogspot.com.tr/2014/06/herobrine-ve-notch-kimdir.html

Yaratık Spawn Yerleri

Bu yerlerde , her türlü yaratık spawn olur . Bu yer Minecraft'ın yaratık dolu mağaralarında bulunur. İçinde 2 adet sandık olan , ortasında yanan bir kafes ve kafesin etrafında o yerde spawn olan yaratıklar bulunan bu yer , yapısı itibariyle bir odaya benzer. Sandıklarının içinde ise normalde çalışma masasıyla yapamayacağınız eşyalar da bulunur .


T A P I N A K L A R

Bu tapınaklar bulundukları yere göre  biçim alırlar . Örneğin çölde bulunanı piramit , ağaçlık bir alanda bulunanı kafatasına benzer . Bu yapıların içinde pekçok tuzak ve bu tuzakların sonunda da sandıkların içinde bulunan değerli taşlar ve eşyalar vardır.




Yazılar tamamen bana aittir. Alıntı değildir . İyi Minecraftlar !

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder