26 Haziran 2014 Perşembe

Minecraft Hikayesi Kayıp Şehir Atlantis

Steve kendisini bir köyün içinde bulur . Etrafta ağaçlar , köylüler  ve hayvanlar vardır. Ama köylülerin hayvanlardan farki yoktur . Konuşmazlar veya eğlenmezler.Kendisini yalnız hissetmektedir . Havanın karardığını farkeder ve biraz ağaç kesip kendisine hoş bir kulübe yapar , etraftan biraz yiyecek toplar . Ertesi gün yanına kazmasını ve az miktarda yiyeceğini alarak kazmaya başlar . Birçok maden bulur ve günlerce kazar en sonunda Diamond bulur. Çok sevinir ve Diamondu almak için kazma darbeleri vurmaya devam eder . 7-8 kazma darbesinden sonra artık Diamondu alır . Evine dönmek için hareket eder ama akşam olmuştur . Steve bunu bilmemekle beraber evine doğru hareket etmeye devam eder . Evine ulaşır , kapıyı açar ve yatağına yatarak uyur. Sabah olmuştur ve Steve yeni bir gün sevinciyle uyanır . Dışarı çıkmak için kapıyı açar ama karşılaştığı manzara karşısında şok olur . Bulunduğu ev denizin ortasındadır . Etrafı tamamen suyla kaplıdır . 2 gün boyunca orada mahsur kalır ve ne yapacağını düşünür . Steve düşünürken su yüzeyinde kıpırdanmalar olur ve birden ahtapot ortaya çıkar . Ahtapot akıllıdır ve konusabiliyordur . Steve ilk basta ürker ama sonra cesaretini toplayıp ona sorar :
-Burası neresi ? Sabah uyandığımda evimle birlikte buradaydım !
-Burası Atlantis'in yüzeyi .
-Atlantis nedir ve benle ne ilgisi var ?
-Atlantis , bir zamanlar çok zeki köylülerin yaşadığı gelişmiş bir medeniyetti . İnsanlar huzurlu bir şekilde yaşıyordu ve etrafta kendilerini rahatsız edebilecek herhangi bir yaratık bulunmuyordu . Çünkü , teknolojileri sayesinde yaratıkları başka bir boyuta hapsetmenin yolunu bulmuşlardı ve bu boyutun giriş portalı kontrol altında tutuluyordu .Taa ki köylülerden birisi yanlışlıkla portalı açana kadar . Yaratıklar birden Atlantisin içinde belirdi ve insanlar korku çığlıkları atarak etrafa kaçışıyordu . Artık Atlantis zeki insanların tutsak edildiği bir canavar kenti haline gelmişti ve hala öyle .Senin neden burada olduğuna gelirsek , sen köylülerin aptal olduğunu ve kendini yalnız hissettiğini söylüyordun ve kendine arkadaş bulabilmeyi diliyordun . İşte sonraki gün yani o madene indiğin günki bulduğun Diamond dilekleri yerine getiren büyülü bir taştı . O yüzden buradasın . Sana bir şans verildi . Atlantis halkını kurtarabilir ve yalnızlığına son verebilirsiniz !

Ahtapot bir anda kaybolur . Steve cesaretini toplar , derin nefes alır  ve suya dalar . Biraz yüzdükten sonra Atlantisi görür . Muazzam bir görünüşe sahiptir Atlantis .
İçeri giriş yolunu görür ve oraya yüzer ve içeri girer. Girişte 2 tane gardiyan creeper vardır . Steve gardiyanların dikkatini dağıtmak için dışarda ses yapar . Gardiyanlar dışarı çıkar . Steve arkalarından saldırarak ikisini de etkisiz hale getirir ve creeperlerdeki 2 adet TNT iyi alır . İçeri girmiştir. Kapıyı acar ve birde görür ki Atlantisli insanlar hücrelerde tutuluyor ve başlarında birçok yaratık var ! Steve hücreleri açmak için kontrol odasını arar . Kontrol odası tam karşısındadır ama birçok yaratıkla birlikte . Steve , insanlardan birisinin dikkatini çeker . Beden diliyle yaratıkların dikkatini dagitmalarini söyler . Bunu anlayan Atlantisli arkadaşlarına da bunu söyler . Kavga ediyormuş gibi yaparlar . Yaratıklar bu olayı izlemeye koyulur . Steve de bur fırsatı kullanır ve kontrol odasına girer . Kapının kapalı olduğunu görür . Girişte öldürdüğü creeperlardan düşen TNT peri kullanarak kapıyı patlatır . İçeri girer . Kapıları açmak için basması gereken düğme karşısındadır ama onu koruyan bir Mutant Creeper vardır . Steve , creeperla kavga etmeye başlar . Creeper'a ardı ardına yumruk darbeleri atar . Elinden birşey gelmeyen Creeper yenileceğini anlar , Steve ve  kendini imha etmek için şişmeye başlar. Steve bunu görür ve Creepe'i tekmesiyle kontrol cihazına savurur . Creeper patlar. O kadar şiddetli patlarki diğer yaratıkların bulunduğu koridorlar çökmeye baslar ve kapılar açılır . Üstlerine taş düşmüş ve yaralanmış yaratıkların bazıları ölür bazıları ise teslim olur. Steve ise creeperin patlamasıyla aldığı darbe yüzünden ağır yaralanır . Gözlerini yavaş yavaş yumar .

Uyanmıştır . Bir yatağıN üzerindedir ve bulunduğu oda mükemmel gözükmektedir . Steve'in uyandığını gören insanlar sevinçten ne yapacaklarını şaşırırlar ve Steve'i ziyaret ederler . Bir süre sonra Steve sağlığına kavuşur . Atlantisli insanlar Steve'i liderleri seçerler . Steve'in dileği kabul olmuştur . Kendisi gibi birçok akilli Atlantisliyle birlikte mutlu bir şekilde yaşar.





Hikaye tamamen tarafımca kurgulanmıştır . Alıntı değildir . Okuduğunuz için tesekkur ederim . Umarım beğenmişsinizdir. İyi Minecraftlar!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder